Linux Hosting Pakket vanaf €1.50 per maand

Maakt u gebruik van statische HTML pagina's, CGI, Perl, Frontpage, PHP en/of MySQL? Kies dan voor Linux hosting! Bij ieder pakket krijgt u een unieke persoonlijke service, waar Barendrecht Internet Services bekend om staat. Tevens profiteert u van één van de snelste en betrouwbaarste verbindingen in Nederland.

Bij Barendrecht Internet Services is er al een Linux Hosting Pakket vanaf €1.50 per maand verkrijgbaar. We bieden complete linux hosting pakketten, waarmee zowel de beginnende als de gevorderde gebruiker uit de voeten kan. Elk hostingpakket wordt standaard geleverd met de Plesk grafische webinterface, waarmee u op een gemakkelijke en snelle manier de instellingen van uw hosting pakket kunt beheren.

Linux Hosting - Brons
€1.50

Als u snel en goedkoop het internet op wil, met gebruik van veel gratis software, is dit Linux Brons Hosting Pakket de beste keuze voor u. Dit Linux Hosting pakket wordt vooral besteld door particulieren en eenmanszaken.

Windows Hosting - Zilver
€6.22

Is uw website al wat uitgebreider en zijn 2 POP3 e-mail accounts niet voldoende voor u? Dan is het Linux Zilver Hosting Pakket het pakket wat u zoekt! Dit Linux Hosting pakket is uitstekend geschikt voor particulieren en eenmanszaken.

Windows Hosting - Goud €12.95

Heeft u behoefte aan meer dataverkeer, meer schijfruimte, en meer dan 10 POP3 e-mail accounts (werkplekken)? Echter de duurdere Linux Hosting Pakketten zijn te hoog gegrepen voor u, dan adviseren wij het Linux Goud Hosting Pakket. Dit Linux Hosting pakket is uitstekend geschikt voor het midden- en kleinbedrijf, verenigingen, stichtingen en webdesign bedrijven.

Windows Hosting - Platinum €36.80

U heeft een zeer goeddraaiende site en met name de hoeveelheid dataverkeer, schijfruimte en POP3 e-mail accounts zijn te gering bij alle voorgaande pakketten. Dan is het Linux Platinum Hosting Pakket het pakket van uw keuze. Dit Linux Hosting pakket is dan ook uitstekend gesschikt voor middelgrote en grote bedrijven.

Voor alle Windows Hosting Pakketten geldt:

  • - '7 dagen niet goed?, geld terug' garantie (m.u.v. domeinnaamregistratie(s)).
  • - Alle Linux Hosting Pakket prijzen zijn exclusief domeinnaamregistratie(s).
  • - Contractsduur minimaal 12 maanden (opzegtermijn 2 maanden).
  • - Betaling diensten per kwartaal of per jaar.
  • - Alle prijzen zijn excl. BTW.

In het geval van een domeinnaam verhuizing: Uw hosting account wordt binnen 24 uur geactiveerd. U kunt dan gelijk uw website uploaden naar onze webserver. Zodra wij bericht van u ontvangen dat de website volledig functioneerd verhuizen wij de domeinnaam pas, deze zal dan binnen 24 tot 48 uur actief zijn op uw account. Door deze verhuis methode ondervinden uw bezoekers geen enkele hinder van de verhuizing.