Logo Ontwerpen - een weerspiegeling van uw Doelstellingen!

De eerste indruk is alles, dit geldt ook voor uw Logo Ontwerp. In veel gevallen is de eerste kennismaking met een potentiële klant namelijk geen persoonlijke ontmoeting, maar zal uw potentiële klant kennis met uw bedrijf maken via uw website, een visitekaartje of uw briefpapier. Het eerste wat uw potentiële klant ziet is uw Bedrijfslogo, wanneer het Logo Ontwerp van slechte kwaliteit is dan zal uw potentiële klant ongemerkt een parallel trekken met de kwaliteit uw bedrijf.

Door een Professioneel Logo Ontwerp kan het omgekeerde bereikt worden, een Professioneel Logo Ontwerp geeft uw potentiële klanten namelijk het vertrouwen in uw bedrijf omdat zij geloven dat uw bedrijf hoge kwaliteit nastreeft.

Bij Barendrecht Internet Services is Logo Ontwerp een maatwerk project, daarom zijn wij pas tevreden wanneer u dat bent.

Kosten Logo Ontwerp?

Bij Barendrecht Internet Services is het al mogelijk om een Maatwerk Bedrijfslogo te laten maken vanaf € 51.00.

Stap 1. Informatie verzamelen

Voordat er begonnen kan worden met het Ontwerpen van een Logo is het uitermate belangrijk dat onze ontwerpers zoveel mogelijk informatie over uw producten, diensten, geschiedenis en doelstelling hebben.

Stap 2. Het eerste Logo Ontwerp

Aan de hand van deze informatie zullen onze Logo Ontwerpers een eerste ontwerp van uw Bedrijfslogo maken. Wij maken onze Logo Ontwerpen altijd vanaf een leeg doek, er wordt geen gebruik gemaakt van zogenaamde clip-art afbeeldingen. Zodra het eerste Logo Ontwerp klaar is ontvangt u deze van ons per e-mail, zodat u ons van de nodig feedback kunt voorzien.

Stap 3. Eerste aanpassingen aan het Logo Ontwerp

Na het zien van het eerste Logo Ontwerp zijn er waarschijnlijk verschillende elementen van het logo die u aanspreken, maar tegelijkertijd zullen er waarschijnlijk elementen van het Logo Ontwerp zijn die u niet aanspreken. Het enige dat wij van u vragen is om aan te geven welke elementen van het Logo Ontwerp u aanspreken en welke elementen u graag veranderd zou willen zien. Aan de hand van uw feedback ontwerpen wij een nieuwe set van ontwerpen.

Stap 4. Verdere aanpassingen van het Logo Ontwerp

Indien nodig zullen er nog meerdere aanpassingen op het Logo Ontwerp doorgevoerd worden, tot dat u minimaal 100% tevreden bent. Wanneer u tevreden bent zijn wij dat ook, en zullen wij overgaan tot het afronden van uw project.

Stap 5. Logo Ontwerp afronden

Wanneer u tevreden bent met het Logo Ontwerp, dan zullen wij het project afronden. U ontvangt het eindresultaat in zowel Vector Formaat als in JPG, PNG, GIF, PDF en EPS formaat. Het uiteindelijke Bedrijfslogo Ontwerp kan gebruikt worden voor websites, briefpapier, voertuig reclame, promotiemateriaal enz. enz.