Waarom kiest u voor Barendrecht Internet Services als uw Web Development & Webdesign partner?

U kiest voor Barendrecht Internet Services als uw partner in Web Development & Webdesign omdat wij Internet Marketing begrijpen, alle Web Development en Webdesign projecten worden aan de hand van deze achterliggende gedachte ontwikkeld. Ons moto is: een goede website is een website die instaat is om voldoende verkeer te genereren. Wij zorgen er dan ook voor dat uw Web Development project niet alleen voorzien is van een toonaangevend grafisch ontwerp maar ook voldoet aan de eisen die wij aan Internet Marketing stellen.

Web Development & Webdesign advies!

Barendrecht Internet Services zal vanaf de eerste dag zorgvuldig met u bespreken wat de eisen zijn die u aan het design van uw website stelt. Voor ons is het cruciaal om een inzicht te krijgen in uw Web Development visie, het is daarom niet alleen belangrijk om te weten wat uw wensen aangaande het ontwerp van uw website zijn, maar ook wat uw wensen aangaande de functionaliteit van uw website zijn. Wanneer uw doelstellingen ons geheel duidelijk zijn dan kunnen wij u een passend advies geven en het Web Development project starten. Op deze manier maximaliseren wij de gebruiksvriendelijkheid van uw website.

Webdesign accepteren.

Naar aanleiding van het Web Development adviesgesprek ontvangt u van ons een Website Design dat gebaseerd is op de eisen die u in dit gesprek heeft gesteld. Wanneer u het Website Design geaccepteerd heeft begint het eigenlijke Web Development project pas echt. De volgende stap is namelijk het coderen van uw website.

Het Web Development Proces.

Wanneer u het Website Design eenmaal geaccepteerd heeft dan zal Barendrecht Internet Services starten met de Web Development. In alle verdere stadia van het Web Development traject zal Barendrecht Internet Services ervoor zorgen dat u via een zogenaamde beta-versie van uw website de voortgang kunt monitoren. Tevens zult u tijdens het Web Development traject diverse malen op de hoogte gehouden worden van de inmiddels doorlopen stappen.

Aanvullende informatie over onze Web Development Services

Wanneer u het Website Design eenmaal geaccepteerd heeft dan zal Barendrecht Internet Services starten met de Web Development. In alle verdere stadia van het Web Development traject zal Barendrecht Internet Services ervoor zorgen dat u via een zogenaamde beta-versie van uw website de voortgang kunt monitoren. Tevens zult u tijdens het Web Development traject diverse malen op de hoogte gehouden worden van de inmiddels doorlopen stappen.

Inhoud:

Het onderwerp, het beschikbare materiaal en de informatie die verwerkt worden in het webdesign moeten relevant zijn voor de website en moeten interessant zijn voor uw bezoekers. Het webdesign moet de taal van uw bezoekers spreken, zij moeten het webdesign begrijpen, er moet voldoende bruikbare informatie aangeboden worden. Door middel van Web Development kunnen wij er voor zorgen dat uw informatie door uw bezoekers ervaren wordt als aansprekend en informatief. Door Web Development zorgen wij er verder voor dat de door u aangeboden inhoud eenvoudig bereikbaar is.

Gebruiksgemak:

Het website ontwerp moet gebruiksvriendelijk zijn, de navigatie moet eenvoudig en robuust zijn. Web Development maakt het mogelijk om websites complexer te maken terwijl het gebruiksgemak verbeterd wordt.

Uiterlijk:

Een goed website ontwerp moet er inspirerend uitzien en voor zorgen dat uw bezoekers langer op uw website blijven. Door Web Development kunnen wij er voor zorgen dat alle afbeeldingen en teksten die deel uitmaken van het webdesign in dezelfde stijl gepresenteerd worden. Het webdesign moet professioneel, aantrekkelijk en relevant zijn. Er moet door middel van Web Development intelligent gebruik gemaakt worden van witruimte, lettertypes en afbeeldingen.

Vindbaarheid:

De website moet natuurlijk goed te vinden zijn via alle grote zoekmachines. Zoekmachine Optimalisatie speelt een grote rol in Web Development. Door middel van goed toegepast Web Development kunnen wij ervoor zorgen dat alle zogenaamde HTML tags onderdeel uit maken van het webdesign. Een goed ontworpen website bestaat uit gevalideerde HTML elementen die ook nog eens het belang de teksten ondersteunen. Verder moet de verhouding tussen tekst en HTML code uitgebalanceerd zijn. Web Development levert ook een bijdrage aan de downloadtijd van een website, een korte downloadtijd wordt tegenwoordig steeds belangrijker.